• Kirjanpito- ja isännöitsijätoimistosi!

    dummy
  • Kirjanpito- ja isännöitsijätoimistosi!

    dummy
Paperit & Talot Oy Ab on yritys, jonka pääasiallinen toimenkuva on kirjanpito- ja isännöintipalvelut. Näiden palvelujen yhteydessä tarjoamme myös kiinteistövälityspalveluja ja apua toimistotöihin.
Pyrimme siihen, että henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen on itsestäänselvyys!
Toimistossamme työskentelee 10 henkilöä jotka hoitavat yli 500 asiakasta. Asiakkaamme koostuvat pientyrityksistä, yhdistyksistä ja asuntoyhtiöstä.

Ajankohtaista

Suljemme klo 14 perjantaisin ajalla 7-6 – 16.8.

Haluatko työskennellä isännöitsijänä?
Sinä, joka ei pelkää uusia haasteita ja haluat työskennellä modernissa ja hyvässä tiimissä.
Etsimme uutta isännöitsijää kiinteistöpuolelle joten jos sinulla on tekninen koulutus tai vastaavaa, voit aloittaa työnteon heti!
Ei koulutusta? Ei hätää, voimme kouluttaa sinut, voit aloittaa oppisopimuksella ja lähetämme sinut sopivaan koulutukseen.
Ruotsin ja suomen kielen taito on välttämätön jotta voit palvella asiakkaitamme.
Työskentelemme Office 365+ ympäristössa ja käytämme myös paljon Word ja Exceliä.
Työ on haastavaa ja työtä tehdään tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa mutta tukenasi on meidän huippu tiimi ja hienot tilat Tammisaaren Fix-talossa.
Työaika on myös joustavaa mutta olethan myös valmis tekemään iltatyötä välillä kun tarvetta on.
Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä miten edetään!

Kirjanpito

Kirjanpitopuolella työskentelee 7 henkilöä, joiden tehtäviin kuuluvat tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinta, yhtiöiden perustamiset sekä pienyritysten, yhdistysten ja asuntoyhtiöiden palkanlasku ja laskutus.
Lue lisää...

Isännöintipalvelut

Isännöintipalveluja hoitaa Kim Lindh, jolla on erinomainen paikallinen kiinteistöalan ja kiinteistöhuollon tuntemus pitkäaikaisen vakuutusalan kokemuksen ansiosta.
Lue lisää...

Kiinteistönvälitys

Kiinteistönvälityspalveluja hoitaa Raseborgs Bostadsapotek Ab Oy AFM, josta markkinoinnissa käytetään nimeä Sb-hem/Sp-koti.

Lue lisää...