• Kirjanpito- ja isännöitsijätoimistosi!

    dummy
  • Kirjanpito- ja isännöitsijätoimistosi!

    dummy
Paperit & Talot Oy Ab on yritys, jonka pääasiallinen toimenkuva on kirjanpito- ja isännöintipalvelut. Näiden palvelujen yhteydessä tarjoamme myös kiinteistövälityspalveluja ja apua toimistotöihin.
Pyrimme siihen, että henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen on itsestäänselvyys!
Toimistossamme työskentelee 10 henkilöä jotka hoitavat yli 500 asiakasta. Asiakkaamme koostuvat pientyrityksistä, yhdistyksistä ja asuntoyhtiöstä.

Ajankohtaista

Olemme saaneet uusia, ihania työntekijöitä tiimiimme. Sarah Wikman on äskettäin aloittanut meillä ja hoitaa kirjanpitoa ja palkanlaskentaa.

Verojen sähköiseen ilmoittamiseen käytettävät Katso-valtuutukset uudistetaan vuosina 2018-2019. Lähetämme tästä lisätietoa asiakkaillemme syksyn aikana.

Kirjanpito

Kirjanpitopuolella työskentelee 7 henkilöä, joiden tehtäviin kuuluvat tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinta, yhtiöiden perustamiset sekä pienyritysten, yhdistysten ja asuntoyhtiöiden palkanlasku ja laskutus.
Lue lisää...

Isännöintipalvelut

Isännöintipalveluja hoitaa Kim Lindh, jolla on erinomainen paikallinen kiinteistöalan ja kiinteistöhuollon tuntemus pitkäaikaisen vakuutusalan kokemuksen ansiosta.
Lue lisää...

Kiinteistönvälitys

Kiinteistönvälityspalveluja hoitaa Raseborgs Bostadsapotek Ab Oy AFM, josta markkinoinnissa käytetään nimeä Sb-hem/Sp-koti.

Lue lisää...