Hoppa till sidans innehåll

Lokal betjäning i Raseborg

Papper & Hus Ab Oy (på finska Paperit & Talot Oy Ab) betjänar företag och föreningar med deras bokföring, löneräkning och skattefrågor. Vi sköter också om bostadsbolagens disponentskap. Vårt huvudsakliga arbetsområde är västra Nyland, från Hangö till Ingå. På vårt kontor jobbar 14 bokförings- och disponentproffs. Våra över 650 kunder är företag, föreningar och bostadsbolag av olika storlekar.

Mission

Trots att vi satsar på moderna och fungerande elektroniska tjänster, tycker vi personlig betjäning är mycket viktig. Vi vill känna våra kunder och att våra kunder känner oss. Det ger ett förtroende och gör det lättare att sköta saker. Vår uppgift är att underlätta våra kunders vardag, så att de kan koncentrera sig på sitt företag och sitt boende.

Vårt kunnande

Vårt bokförings- och disponentteam har tillsammans en lång och stark erfarenhet. Vi delar alla med oss av vår kunskap till varandra och lär oss ständigt nytt. Inom vårt yrke kan vi aldrig stanna upp, för tekniken, lagar och arbetssätt utvecklas i snabb takt. Vi vill också hålla våra kunder uppdaterade, erbjuda nya möjligheter och berätta om de möjligheter ny teknik ger.