Siirry pääsisältöön

Paikallista palvelua Raaseporin alueella.

Paperit & Talot Oy Ab (ruotsiksi Papper & Hus Ab Oy) tarjoaa yritysten tai yhdistysten kirjanpitoa, palkanlaskentaa ja veroasiat sekä ja taloyhtiön isännöintiä koko läntisellä Uudellamaalla, Hangosta Inkooseen. Toimistossamme työskentelee 14 kirjanpito- ja isännöintialan ammattilaista. Yli 650 asiakastamme ovat eri kokoisia yrityksiä, yhdistyksiä ja asuntoyhtiöitä.

Missiomme

Vaikka panostammekin sujuviin ja nykyaikaisiin sähköisiin palveluihin, pyrimme pitämään henkilökohtaisen palvelun aina ykkösenä. Haluamme, että tunnemme asiakkaamme ja että he tuntevat meidät. Se tuo luottamusta ja asioiden helppoa hoitamista. Yhteistyössä asiat sujuvat aina paremmin. Tehtävämme on helpottaa asiakkaidemme elämää, jotta he voivat keskittyä entistä parempaan yrittämiseen ja asumiseen.

Osaamisemme

Meillä on yhteensä pitkä ja vankka kokemus kirjanpito- ja kiinteistöalan töistä. Toimivassa työyhteisössämme jaamme tietoa keskenämme ja opimme jatkuvasti lisää. Meidän alallamme ei voi koskaan pysähtyä, sillä tekniikka ja toimintatavat kehittyvät jatkuvasti. Haluamme pitää myös asiakkaamme ajan tasalla, tarjota uusia mahdollisuuksia ja opastaa uuden tekniikan tuomia mahdollisuuksia.