Siirry pääsisältöön

Haluatko olla yksi meistä?

Työpaikat

Meillä on mukava työyhteisö ja kasvamme yhdessä

Kysyimme työntekijöiltämme, miksi he ovat tyytyväisiä työpaikkaansa. Suurin osa piti tärkeimpänä hyvää yhteishenkeä ja mahdollisuutta kehittyä. Olemme siitä ylpeitä. Työnantajana haluamme työntekijöidemme kasvavan ja kehittyvän sekä ammatillisessa roolissaan että ihmisinä. Kun sinä kasvat, mekin kasvamme!

Haluatko kirjanpitäjäksi?

Paperit & Talot on jatkuvasti kiinnostunut uusista osaavista asiantuntijoista taloushallinnon eri tehtäviin. Jos tulet hienosti toimeen sekä työtovereiden että asiakkaiden kanssa ja olet kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattilainen, ota meihin yhteyttä. Meillä on hyvä ja reilu työympäristö ja autamme sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Sekä ruotsin että suomen kielen taito on asiakaspalvelussamme tärkeää. Toimistomme on Fix-talossa Tammisaaressa. Lähetä avoin hakemuksesi tämän sivun lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Etsitkö harjoittelupaikkaa?

Meillä on myös harjoittelupaikkoja isännöintialan ja taloushallinnon opiskelijoille. Arvostamme innokkuutta, ahkeruutta ja hyviä ihmissuhdetaitoja sekä suomen ja ruotsin kielen taitoa. Lähetä meille avoin hakemus ja kerro itsestäsi tämän sivun lomakkeella.

Ota yhteyttä!

Jätä avoin hakemuksesi tähän.

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 50 MB.
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.